Jdi na obsah Jdi na menu

VII. ročník Velikonočního turnaje ve stolním tenise

     Po dvouleté pauze jsme letos pořádaly již VII. ročník turnaje ve stolním tenise. Díky dlouhé odmlce byla účast velice velká.

     Přihlášených bylo 21 mužů a 3 ženy ve věku 15 - 65 let. Po rozlosování skupin započal boj. Ženy hrály společně s muži, ale finálové zápasy hrály mezi sebou. Muži postupovaly do vyšších pozic dle turnajového pavouka. Zápasy byly zajímavé. Někomu se dařilo více, někdo tolik štěstí neměl. Zápasy trvaly celý den. Pro všechny přítomné bylo připraveno bohaté občerstvení, aby nabraly energii na další boje.

    V podvečerních hodinách už byly známí všichni vítězové. Každý si odnesl za svůj znamenitý výkon i malou hodnotnou cenu. A první místo mužů i žen bylo obdarováno putovním pohárem.

    Řekla bych, že letošní turnaj byl nejlepší ze všech. Nejen za to, že se sešla skvělá parta lidí, ale i za skvělou organizaci pořadatelů.

     Tímto bych chtěla všem lidem, kteří stáli,  za pořádáním, velice poděkovat. Všechny to stálo dost úsilí. A také bych chtěla poděkovat všem sponzorům, kteří byli tak ochotní a darovali nějakou malou cenu pro sportovce.

 

Pořadí ženy:

1. místo     Hana KROUTILOVÁ

2. místo     Lenka BROŽKOVÁ

3. místo     Lenka ĎOUBALOVÁ

 

Pořadí muži:

1. místo     Jarda POKORNÝ

2. místo     Miroslav VOJÁČEK

3. místo     Standa LEHER