Jdi na obsah Jdi na menu

Výroční schůze

     V sobotu 20. ledna se od 17:00 hodin konala v místní škole Výroční schůze SDH Bílek. Účast byla docela velká. Nejdříve si slovo vzal starosta pan Vojáček. Zhodnotil všechny aktivity loňského roku. Další v pořadí byla Pokladní zpráva a zpráva z bankovního účtu, kterou přečetla Lenka Ďoubalová . Potom následovala revizní zpráva Lenky Dvořákové.

     Pak již následoval program na rok 2024. Výčet všech aktivit je dlouhý a doufejme, že se nám zase všechny podaří uskutečnit. Největší obavy jsou u akcí pořádaných v klubu. Díky špatnému stavu stropů, je naplánováno jejich stržení v celé budově a následné nové udělaní. Tímto bude i omezena činnost klubu. Časově by se mělo začít během jara, ale termín není zatím pevně dán.

     Rozpočet na rok 2024 - údržba hasičské stříkačky, nákup přístřešků, doplnění techniky, pohonné hmoty, startovné, energie, nákup dárkových balíčků....

     Ještě na tento rok máme prodloužený nájem v kasárnách, kde máme uskladněnou techniku. Ale již teď musíme přemýšlet, kam vše přestěhujeme. Případně vystavění nějakého přístřešku na uskladnění.

     Přítomen byl i pan Pavel Rutsch, který nám řekl pár informací. A dostali jsme pochvalu jak máme vše skvěle zorganizované.